Met payrolling nemen wij u het administratief en juridisch werkgeverschap uit handen. U zorgt zelf voor de werving, selectie en begeleiding van uw werknemer op de werkplek. Hierdoor loopt u geen risico’s, zit u nergens aan vast en geeft u de complete administratie uit handen.

Wij bieden u kennis, kwaliteit en betrouwbaarheid op zowel korte als lange termijn. Wij zijn op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving en garanderen u een betrouwbare dienstverlening.

De voordelen van payrolling

  • Alle administratieve handelingen worden door ons verricht, zoals het verzorgen van arbeidsovereenkomsten, verzekering bij arbeidsongeschiktheid, loondoorbetalingen, jaaropgaven, salarisadministratie, ontslagprocedures en verwerking van CAO- en wetswijzigingen.
  • U betaalt alleen de daadwerkelijk gewerkte uren en uw financiële administratie wordt hierdoor beperkter en inzichtelijker.
  • Payrolling biedt uitkomst wanneer werknemers inmiddels meerdere contracten hebben gehad, of 2 jaar in dienst zijn geweest en een vast contract zouden moeten krijgen. Met payrolling kan de werknemer nog 5,5 jaar bij ons in dienst gehouden worden, zonder dat u verplicht een vast contract aan moet bieden of risico’s loopt.
  • U ontvangt geen facturen en aangiftes van instanties als de Belastingdienst, UWV, de Arbo-dienst en verzekeringen.