Detacheren is het inhuren van personeel via Dujob. De werknemer is dus bij ons in dienst en werkt voor u. De werknemer heeft in dit geval een contract voor een bepaalde tijd, die vooraf door u is bepaald. Hoe lang de gedetacheerde werknemer bij u blijft werken is dus aan u. Hij of zij blijft bij ons in dienst en gaat na deze opdracht bij een ander bedrijf aan de slag.

Detacheren met overname: Bevalt de gedetacheerde werknemer zo goed, dat u deze persoon in dienst wilt nemen? Dan kunt u hem of haar kosteloos overnemen tot werknemer.

De voordelen van detacheren

  • De werving en selectie wordt door ons overgenomen. Dit bespaart u veel tijd en u ontvangt op korte termijn deskundig personeel.
  • Gedetacheerde werknemers hebben een frisse blik op uw onderneming. Ze zijn vaak al bij een aantal bedrijven werkzaam geweest en zitten minder vast aan een bepaalde werkwijze.
  • Minder risico’s. U loopt als werkgever minder risico’s, waaronder het risico op loondoorbetaling bij ziekte. Ook levert dit flexibiliteit op, omdat de gedetacheerde niet bij u in dienst is. We spreken meestal een wel proefperiode af, daarna geldt een opzegtermijn.