Werken bij ROK Groep

Werken bij ROK groep

Werken bij ROK Groep betekent werk maken van talent. Werk waarbij wij de beste werkgevers verbinden met de beste werknemers. In de zorg, de techniek-, metaal- of industriebranche, wij zitten niet stil totdat wij de juiste werkgever aan de juiste kandidaat hebben gekoppeld. En daar kunnen we nog wel wat hulp bij gebruiken. Van collega’s die ook niet te stoppen zijn. Collega’s zoals jij.

ROK Groep is opgericht in 2014 en bestaat inmiddels uit drie labels, alle drie actief in de arbeidsbemiddeling:


Kies je voor ROK Group? Dan kies je voor een warme en hechte club mensen. Een familiecultuur waarbij mensgerichtheid centraal staat. Plezier, klantbeleving, doen, vieren & goud! Dit is waar we met zijn allen voor staan en willen gaan!

Samen werken wij voor al deze labels op ons hoofdkantoor in Emmeloord. Hier hangt een informele sfeer. Zo wordt er gezellig samen geluncht, kun je je laten inmaken tijdens een potje tafelvoetbal of kun je de ene na de andere ‘180’ uit je mouw schudden tijden een partijtje darts. Het weekend luiden we graag in met een vrijdagmiddagborrel.

Voor onderstaande functies zij wij op zoek naar mensen die het verschil kunnen maken. Voor onze werkgevers, onze werknemers, en voor ons!

Vacatures

Wegens onze sterk groeiende organisatie zijn wij op zoek naar een inspirerende en ondernemende Business Unit Manager Zorg die ons team MedicalHunt komt versterken. Ben jij een echte netwerker, heb jij ruime ervaring binnen de arbeidsbemiddeling en heb jij affiniteit met de zorg? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Content Marketeer ben jij een creatieve avonturier die taal en beeldtaal kent. Omdat jij wil weten welke content wel of niet aanslaat, analyseer en becijfer je elke click. Door jouw inlevingsvermogen en creatieve manier van denken weet jij de conversieratio omhoog te brengen. Heb jij het in je om de concurrentie te slim af te zijn en met ons door te groeien naar de positie als marktleider? Laat het ons weten!

Als er ergens een afdeling is die nooit stil staat is het de financiële administratie wel. Ben jij nou iemand die helemaal wild wordt van cijfertjes, crediteuren, debiteuren en andere belangrijke geldzaken? Kom dan stagelopen op de financiële afdeling van de ROK Groep in Emmeloord! Jouw administratieve kennis verder uitbouwen te midden van een enthousiast en veelzijdig team, met meerdere labels en dus verschillende principes, gezamenlijke lunches en elke vrijdag een borrel. Welke student wil dat nou niet?

Intakes, bellen met kandidaten, opdrachtgevers bezoeken en een optimale wervingsstrategie bepalen. Als Recruitment Consultant is dit voor jou appeltje-eitje. Jij weet precies wat jouw ideale kandidaat drijft en spreekt de juiste taal als het om potentiële nieuwe opdrachtgevers gaat. De persoon die wij zoeken is continue op zoek naar de perfecte match tussen klant en kandidaat.

Meer informatie over deze vacature opvragen

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen