(Senior) Recruiter – Emmeloord

Vacaturenummer: 6963

Introductie

“Creativiteit is zien wat iedereen ziet, maar doen wat niemand doet”

Functie

Als (Senior) Intercedent ben jij verantwoordelijk voor de werving van de perfécte kandidaat en zorg je voor de juiste match bij onze opdrachtgevers in de metaal, techniek en industrie. Werving is een groot onderdeel van jouw werk. Samen met de accountmanager maak je de vacature inzichtelijk, stel je een inspirerende vacaturetekst op, ga je op zoek en uiteindelijk spreek je de passende kandidaat. Naast de bekende wervingsmethoden word je vrijgelaten om in alle mogelijke manieren ‘out of the bekende box’ te gaan denken. Voor jou is niks te gek, om de juiste kandidaat te matchen aan de ene lastig in te vullen openstaande vacature.

Uiteraard houd je werk na de juiste match niet op! Jij bent hét gezicht van Dujob en doordat je een goede band opbouwt met kandidaat en klant, weet jij wat er speelt en doe je er alles aan om ervoor te zorgen dat iedereen happy blijft.

Door jouw ervaring weet jij samen met je collega’s te bouwen aan onze groeiende organisatie! We werken in een open, sociaal en enthousiast team waar ruimte is voor jouw creatieve ideeën zodat we samen verder gaan groeien. Onze organisatie is nog volop in ontwikkeling en daardoor zijn er genoeg mogelijkheden om ook in de toekomst uitgedaagd te blijven. We denken graag met je mee!


Functie-eisen

• Afgeronde HBO- opleiding;

• Ervaring binnen een uitzendorganisatie of detacheringsbureau;

• Affiniteit met metaal, techniek en industrie;

• Beschikbaar voor minimaal 32 uur per week


Aanbod

Wij bieden jou een mooi salaris en goede arbeidsvoorwaarden. Er is genoeg ruimte voor ontwikkeling en wij bieden uitstekende scholingsmogelijkheden aan. Daarnaast heerst er een prettige sfeer en ga je natuurlijk deel uit maken van een superleuk team!

Kom jij ons team versterken? Een kop koffie drinken en van gedachten wisselen is de eerste stap naar jouw (nieuwe) baan!

Inlichtingen

Astrid Vonder 0525-842833

Sollicitatie

Astrid Vonder 0525-842833


Meer informatie

Liever eerst meer informatie over deze vacature? Dat kan. Naam contact met ons op via onderstaande button.

Marije Groenhof

Whatsapp ons!

Snel en makkelijk contact met ons opnemen? Stuur een appje naar 0527 702 551 voor meer informatie over deze vacature of om direct te solliciteren.

Meer informatie over deze vacature opvragen

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen