Zzp

Ben jij al actief als zzp’er in de Metaal, Techniek of Industrie en wil jij het gemak ervaren van een bemiddelingsbureau die jou ontzorgt op gebied van administratie en HR? Bij Dujob Tech Force snappen we dat en bieden we jou alle ruimte om te ondernemen als zzp’er!

Vast contactpersoon
Uitgebreid netwerk
Ontzorging van administratie en HR
Branche metaal 02

Als zzp’er weet jij als geen ander welke zzp opdrachten en projecten er bij jou passen. Jij houdt van vrijheid en de flexibiliteit dat jouw vakgebied biedt en wil dit graag behouden. Toch vind je het fijn als iemand het administratieve gedeelte uit handen neemt. Zo kun jij doen waar jij het beste in bent.

Met Dujob Tech Force bieden we jou als zzp'er alle ruimte. Via ons uitgebreide netwerk, bestaande uit opdrachtgevers en specialisten, kun je zelf uitdagende opdrachten kiezen. Wij nemen jouw administratieve last uit handen en helpen jou verder op weg met alle HR-zaken. Daarnaast zorgen we ervoor dat jij binnen 7 dagen je salaris ontvangt. Jij blijft het zeggenschap over jouw tarief behouden.

Zzp'er in de Metaal,
Techniek of Industrie

Zzp dujob tech force

#zelfstandig

#voordelen

Wat levert zzp bij Dujob Tech Force jou op?

Ondersteuning bij administratie en HR
Wij nemen het administratieve gedeelte uit handen. Jij registreert jouw gewerkte uren in ons facturatiesysteem en wij regelen de verdere afhandeling van jouw facturen. Zo komen wij snel en specifiek aan jouw wensen tegemoet.

Toegang aan een uitgebreid netwerk
Met Dujob Tech Force krijg je toegang tot ons uitgebreide netwerk, zodat jij snel opdrachten kunt vinden. Wij schakelen snel en efficiënt en hebben een transparante werkwijze.

Geen concurrentie- en relatiebeding
Bij ons zit je nergens aan vast, zo is er geen concurrentie- en relatiebeding en kun jij weer zelfstandig aan de slag, wanneer jij dat wil!

Branche metaal 01

Hoe gaat zzp bij Dujob Tech Force in zijn werk?

Kies jij als zzp’er voor Dujob Tech Force, dan kun je dit verwachten!

Aanmelding

Ben jij een zelfstandig ondernemer in de Metaal, Techniek of Industrie en wil jij gebruik maken van de dienstverlening van Dujob Tech Force? Meld je dan aan via onderstaand contactformulier. Wij nemen contact met je op voor een kennismakingsgesprek.

#Stap01

Kennismakingsgesprek

Samen gaan we aan tafel om jouw wensen en behoeften te bespreken. Jij krijgt toegang tot een legio aan zzp opdrachten. Daar kun jij je zelf op inschrijven. Daarna ga jij aan de slag.

#Stap02

Aan de slag!

Jij gaat aan de slag als zzp’er in de Metaal, Techniek of Industrie. Jij wordt altijd binnen 7 dagen uitbetaald, wij regelen jouw administratie.

#Stap03

Detacheren?

Wil je toch liever de overstap maken naar een vast dienstverband? Via Dujob Tech Force kun jij ook aan de slag op detacheringsbasis. Lees meer over detachering.

#Stap04

#transparantie

Onze samenwerking

Wij zijn ervan overtuigd dat een transparante en efficiënte samenwerking de sleutel is tot succes. Voor de service die wij bieden, zoals de inschrijving, de afwikkeling van jouw administratie en het aanbieden van zzp opdrachten, vragen wij een bemiddelingsfee.

Afbeelding review 1

Meer weten over zzp?

Meer weten over zzp of je aanmelden? Laat hier je gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

RZ2 1388

Johan Oost

Algemeen Directeur